ДІЄТИЧНІ СТРАВИ ДО СВЯТКОВОГО СТОЛУ – ЛЕГКЕ РІЗДВО!

ДІЄТИЧНІ СТРАВИ ДО СВЯТКОВОГО СТОЛУ – ЛЕГКЕ РІЗДВО!

Наближається Різдво – світле свято надії. В такий день хочеться створити особливо теплу атмосферу для друзів, близьких та родини. FoodEx має ідеї смачних та легких страв до Різдва, щоб святковий стіл був одночасно урочистим та радісним. До того ж, всі вони готуються просто – “на раз-два”.

Телятина запечена з розмарином:

Ароматна та смачна страва. Мясо промити та обсушити. Гілочку розмарину розтерти у долонях, змішати з чорним перцем та морською сіллю. Духмяною сумішшю натерти м`ясо. Запікати у рукаві. Подавайте телятину з ягідним соусом. Заморожені ягоди ожини або журавлини (300 г) варити на маленькому вогні (до 10 хв). Протерти через сито або перебити у блендері та охолодити.

Курятина запечена з томатами та моцарелою:

Ніжне куряче філе набуває вершкового смаку з пікантними італійськими нотками. М`ясо натерти сумішшю італійських трав, сіллю та оливковою олією. Викласти у “човник” з фольги. Зверху накрити кільцями томату та сиру. Запікати до готовності 15-20 хвилин (режим – 200 градусів). Подавайте курочку зі свіжим листочком зеленого базиліку.

Філе морської риби у пармезановій скоринці:

Оберіть рибу для запікання (тріска, мінтай, морський окунь), промийте та просушіть. Наріжте петрушку, додайте лимонну цедру, тертий пармезан. Обваляйте рибку в отриманій суміші. Викладіть на деко та запікайте у духовій шафі 15 хвилин. Готову страву скропити соком лимону.

Салат “Донна” з селерою та індичкою

Філе індички відварити або запекти на грилі. Зробити тонкі слайси. Стебло селери, молоді огірки та мікс салату порізати та викласти у салатницю до м`яса. Заправити йогуртом з сиром “Фета”. Салат можна прикрасити перепелиним яйцем розрізаним уздовж.

  • Prev Post
  • Next Post