МІКРОГРІН – СИЛА У МІНІАТЮРНИХ ЛИСТОЧКАХ

МІКРОГРІН – СИЛА У МІНІАТЮРНИХ ЛИСТОЧКАХ

Від англійського microgreen – суміш мініатюрної салатної зелені. До раціонів здорового харчування ми додаємо свіжі паростки “у віці” до 10 днів – ще зовсім молоді, крихкі і ніжні.

Про користь мікрогріну розкаже дієтолог Наталія Федоренко:

Мікрогрін – це користь кожної рослинної культури помножена у тисячі разів (насіння злаків, соняшнику, сої, квасолі, гороху і т.д.). Найбільшу популярність має пророщена пшениця. Переоцінити корисні властивості – неможливо. Рослина знаходиться в самому початку свого зростання і становлення, тож концентрація корисних речовин в ній максимальна!

Ці мікро-рослини – унікальне джерело клітковини та вітамінів. Мікрогрін сприяє детоксикації організму, омолоджує клітини за рахунок вмісту в них антиоксидантів, рутіна.  Володіє  регенераторними (відновлюючими) властивостями. Позитивно впливає на шлунково-кишковий тракт, обмінні процеси та зміцнює імунітет.

  • Prev Post
  • Next Post